
Ostalaritza eta Turismoa lanbide-arloko tresna kit-aren online aurkezpena
Nori zuzendua: Lanbide Heziketako irakasleei, bereziki Ostalaritza eta Turismo lanbide-arlokei. Baliabide-zentroei eta irakasleak prestatzeko zentroei. Erakunde eta entitate interesdunei.
Bidezko Elikadura eta Hegoa erakundeek ALIMENTACCION, Elikadura-Jasangarritasunaren aldeko hezkuntza sarea bultzatzen dute. Jardunaldi honetan elikadura-burujabetza genero-ikuspegitik LHko curriculumean sartzeko tresna kit-a ezagutuko dugu.
17:00etan. Ongi etorri jardunaldira.
17:10etan. ALIMENTACCIÓN sarea. Elikadura-sistema eraldaketarako ekimen soziohezitzaile baten ikuspegiak. Gema Celorio (Hegoa).
17:30etan. Tresna-kitetik ibilaldi bat. Bideo tutoriala.
17:40etan. unitate didaktikoaren aurkezpena: Elikadura burujabetza sukaldean. María Bermúdez eta Marta Martínez (Bidezko Elikadura).
17:50etan. Ostalaritza eta Turismoko heziketa-zikloak dituzten ikastetxeen esperientziak.
18:20etan. Galderak, iruzkinak eta jardunaldiaren amaiera.
-
Hasiera data/ordua
2021ko Abenduak 16, 17:00 -
Amaiera data/ordua
2021ko Abenduak 16, 18:30 -
-
Ekonomia Solidarioari buruzko Master Amaierako Lanen Unibertsitate Lehiaketa
Data: 2022(e)ko Ekainak 09
-
"Del otro lado. Diario de un secuestro" filmaren aurkezpena eta proiekzioa
Data: 2022(e)ko Uztailak 05
Herria: Bilbao
-
Kolonbiako Egiaren Batzordearen Azken Txostenaren aurkezpena Europan
Data: 2022(e)ko Uztailak 06
Herria: Bilbao
-
Ikerketa Feministaren Metodologiei buruzko VI Jardunaldiak
Data: 2022(e)ko Urriak 20
Herria: Euskadi